Ko sto ti rece Komsic, dobices ti Kostunice (zvani Voja kalasnjikov), i po prstima i po nosu, kao sto je i tvoj idol Milosevic...Imaces ti Beograd-Drzavu pa tamo vladaj koliko ti volja....i sasij sebi dobre opanke!

Vojislav Kostunica - Kosovo 1998 , tako je isto sa Kalasnjkovim "volio" Bosnu!

Tekst Sa RadioTelevizijeSrbije:
Koštunica: Najpreči ciljevi Srbije - očuvanje Kosova i Republike Srpske BEOGRAD - Srbija će odlučno braniti Rezoluciju 1244 i Dejtonski sporazum, jer su očuvanje Kosova i Republike Srpske "najpreči ciljevi naše državne i nacionalne politike" izjavio je predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica."Lajčakove mere (visoki predstavnik za BiH) i Ahtisarijev plan (za Kosovo i Metohiju) imaju za cilj da se sruši Rezolucija 1244 i Dejtonski sporazum, odnosno da se proglasi jednostrana nezavisnost Kosova i ukune Republika Srpska. Ovo je otvoreno ugrožavanje suštinskih interesa srpskog naroda", navodi se u izjavi premijera dostavljenoj medijima.
Koštunica je naglasio da će "Srbija kao potpisnica Dejtonskog sporazuma pružiti svu podršku premijeru (RS Miloradu) Dodiku i institucijama Republike Srpske da sačuvaju položaj Srpske kako je to uređeno Dejtonskim sporazumom. Očuvanje Kosova i Republike Srpske sada su najpreči ciljevi naše državne i nacionalne politike".
"Obavestio sam premijera Dodika da može da računa na punu podršku Srbije i mi ćemo zajedno sa istom odlučnošću braniti i Rezoluciju 1244 i Dejtonski sporazum", naglasio je Koštunica.


Neki od obozavaoca Kostunice i Miloseviceve lude ideje...

Cetnik , obozava Kostunicu ,Seselja i Milosevica....


bosna i hercegovina,bosnia,srebrenica,bosnia genocide,bosanski,srpski,hrvatski,srbi,hrvati,muslimani,bosnjaci,politika ,balcan,kosovo,vojvodina,srbija,crna gora,ukinuti republiku srpsku,nezavisna vojvodina,state of vojvodina,drzava kosovo,referendum,vojvodina referendum za nezavisnost,